+420 777 217 334
+420 602 766 826
+420 543 215 421

Zásady ochrany osobních údajů

Ochrana vašich osobních údajů je pro nás velmi důležitá, proto vynakládáme veškerou náležitou péči, aby Vaše osobní údaje byly bezpečně zpracovány. Vaše osobní údaje zpracováváme plně ve smyslu Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) a v souladu s níže uvedenými zásadami:

Společnost AUTOMARKET TRUCKS s.r.o. se sídlem Lidická 1005/23b, 60200 Brno, Česká republika (dále jen Správce) zpracovává osobní údaje pouze po udělení souhlasu a jen za účelem kontaktování a zasílání informací v oblasti nákupu, prodeje, zprostředkování prodeje a služeb, použití údajů v dokumentech v rozsahu poskytování služeb, zasílání mailové korespondence. Osobní údaje jsou zpracovávany po dobu 3 let od udělení souhlasu nebo po nezbytnou dobu určenou jinými zákonnými předpisy.
Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu na adresu info@automarket.cz nebo doporučeného dopisu na adresu AUTOMARKET TRUCKS s.r.o., provozovna 68153 Holubice 298

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
a. poskytovatel softwaru - firma Ing. Martin Adamec, IČ: 72344962
b. účetní firma Daňová kancelář s.r.o., IČ: 63469456
c. případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Správce neshromažďuje na svých webových stránkách soubory cookies. Soubory cookies využívá pouze pro analytické služby návštěvnosti stránek službou Google Analytics.

Podle Nařízení má každý právo:
- vzít souhlas kdykoliv zpět ,
- požadovat po správci informaci, jaké jeho osobní údaje zpracovává, vyžádat si kopii těchto údajů,
- vyžádat si u správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
- požadovat po správci výmaz těchto osobních údajů,
- na přenositelnost údajů,
- podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud.

Užíváním tohoto webu souhlasíte s použitím souborů cookies, které tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Zásady používání cookies a Zásady ochrany osobních údajů